top of page

GEPERSONALISEERD HUISNUMMERBORD

Wie woont er achter die deur? Het is een vraag die we ons allemaal al eens gesteld hebben. Mag de postbode weten voor wie de post toekomt? Wil je een bezoeker al voorbereiden op het klein gespuis dat de deur kan open doen of de hond of kat die op wacht kan liggen? Het kan! Bestel nu jouw gepersonaliseerde huisnummerbord en maak komaf met het mysterie van de gesloten deur.

Aan de hand van enkele foto's van jouw gezin of andere bewoners van het huis ga ik aan het tekenen. Het is altijd leuk om ook de huisdieren een plekje te geven op jouw huisnummerbord of een grappig accentje toe te voegen dat de bewoners van het huis helemaal kenmerkt. Met een ruime keuze uit verschillende vormen en groottes hangt er binnen de kortste keren een prachtig en bovenal uniek huisnummerbord te pronken naast jouw voordeur!

Ook van jouw huis een echte thuis maken? Ook interesse in zo een bordje? Neem dan snel contact op, vertel me alles over de bewoners van jouw huis, stuur enkele foto's mee en ik ga aan de slag!

Prijs
Vanaf €50

bottom of page