top of page

GRAAG

Grafisch design, een woord dat veel omvat, een woord dat veel mogelijkheden biedt. Vanzelfsprekende maar ook uitdagende, nieuwe en creatieve. Persoonlijke ideeën, creatieve uitdagingen, een vraag of een voorstel, help ik u GRAAG uit te werken.​ Het is een uitdaging die ik samen met u aan wil gaan. Hoe zotter, hoe liever, des te leuker en creatiever!

OnderzettersLobke1.jpg

ILLUSTRATIES

Tekenen is een passie, illustreren is het liefste wat ik doe. Een kinderlijke speelse tekenstijl die zowel jong als oud kan boeien. Je kan het zo gek niet bedenken of het is te combineren met een toffe (persoonlijke) tekening: schoolspullen, servies, textiel, boeken, gezelschapsspelletjes... en nog zoveel meer. Maar uiteraard kan ook uw huisstijl of affiche in deze stijl ontworpen worden.

Geen fan van deze tekenstijl? Geen zorgen, ook andere stijlen zijn geen probleem! 

Visitekaart_MarcCallebaut.jpg

GRAFISCH ONTWERP

Wil je het logo van jouw bedrijf in een nieuw jasje steken? Een logo voor een nieuwe zaak? Een flyer voor jouw sportclub of een brochure voor jouw school? 

 

Grafisch design of ontwerp is een verzamelnaam voor alles wat met het grafisch 'vormgeven' van een idee te maken heeft. Het is zo ongelooflijk breed dat elke vraag omtrent lay-out binnen dit kader past. Voel je dus zo vrij jouw idee voor te leggen en we bekijken samen wat mogelijk is.

bottom of page