top of page

Ondernemingsgegevens

GRAAG

Aagje Van Impe

Koolstraat 4A

9300 Aalst

graag-design@hotmail.com

0486/ 30 22 18

BTW nr. BE0683 606 411

IBAN BE31 3770 9029 9155

Algemene bepalingen

Bij GRAAG kan je terecht voor unieke postkaarten alsook gepersonaliseerd drukwerk voor geboorte, huwelijken, promomateriaal...

Onze Algemene Verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op elke gepersonaliseerde bestelling van producten en diensten die worden aangeboden door GRAAG, ongeacht of de klant particulier of professioneel is. In deze Algemene Verkoopsvoorwaarden ligt juridisch vast welke de rechten en de plichten zijn van zowel GRAAG, van de gebruiker en als van de klant van onze webshop en diensten. Wanneer u een bestelling plaatst, betekent dit dat u akkoord gaat met onze Algemene verkoopsvoorwaarden. 

Prijzen

De prijzen vermeld op de website zijn in euro, er wordt geen btw aangerekend en ze zijn exclusief verzendkosten. 

Voor bestellingen op maat wordt eerst een offerte opgemaakt of richtprijs doorgegeven. Deze kan u aanvragen via de website of via graag-design@hotmail.com  Door goedkeuring van de offerte, aanvaard je de algemene voorwaarden, en wordt eventueel een voorschotfactuur opgemaakt. Eens het volledige project is afgerond, ontvang je de slotfactuur. Indien het project wordt beëindigd voor het product afgewerkt werd afgeleverd, zal de klant alle verrichte werkzaamheden en gemaakte kosten vergoeden aan de prijs van 35 euro per uur. 

Facturen dienen betaald te worden binnen 14 dagen na factuurdatum, tenzij anders overeengekomen. Bij laattijdige of gedeeltelijke betaling kan de verdere uitvoering van het project geschorst worden, zonder dat GRAAG enige schadevergoeding verschuldigd is. Indien na het verstrijken van de betaaltermijn het volledige bedrag nog niet betaald is, zal GRAAG genoodzaakt zijn verdere stappen te ondernemen. Alle door GRAAG gemaakte kosten in verband met te late betalingen komen ten laste van de opdrachtgever.

Kleur drukwerk

De kleuren van de producten in de webshop of een digitale drukproef kunnen licht afwijken van de werkelijke producten. Dit kan te wijten zijn aan de foutieve instelling van je beeldscherm, weersomstandigheden, papiersoort,... Ook kunnen de kleuren van bijvoorbeeld geboortekaartje en de eventuele extra’s in kleur verschillen. Dit omdat deze niet op dezelfde ondergrond (papiersoort, stickers vs kaart) gedrukt worden. 

Inhoud drukwerk

GRAAG kan bij een bestelling van drukwerk op maat niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten in de tekst of het ontwerp. Indien je een controle hebt uitgevoerd en je goed voor druk hebt gegeven, ligt de verantwoordelijkheid bij jou als klant. Alle extra kosten voor het corrigeren van de fouten en de herdruk worden dan opnieuw gefactureerd. De klant is zelf verantwoordelijk voor het controleren van (spellings)fouten. Na het akkoord van de klant is GRAAG niet verantwoordelijk voor de juistheid van gegevens. 

 

Wanneer de klant drukwerk op maat wil en hiervoor tekst of beeldmateriaal aanlevert, is hij/zij zelf verantwoordelijk voor het gebruiksrecht en de kwaliteit. GRAAG kopieert geen bestaande ontwerpen of gebruikt geen afbeeldingen waarop auteursrecht rust.

GEGEVENS GEBOORTE
Om schrijffouten te vermijden worden de nodige gegevens (naam, geboortedatum, gewicht en lengte) vlak na de geboorte per sms doorgestuurd.
Dit kan op het nummer 0486 30 22 18.

Mijn logo op het drukwerk

Op het meeste drukwerk zal mijn logo steeds te vinden zijn op een subtiele manier. Dit doe ik omdat alles door mij gemaakt werd én ik daar best wel trost op mag zijn. Bovendien merk ik dat klanten vaak via via bij GRAAG terechtkomen en is het fijn dat ik op die manier meer bereik krijg. Want hoe meer bereik, hoe langer ik kan blijven doorgaan met mijn passie. Vind je het toch wat te opvallend? Ik denk graag met je mee om het op een of andere manier op een andere locatie of in een andere kleur te plaatsen. 

Levering 
De levering van geboortekaartjes gebeurt binnen het aantal dagen zoals doorgegeven aan de klant. Deze zijn verschillend ivm keuze van papiersoort/afwerking. De levering gebeurt steeds zo snel mogelijk, we werken met een garantiepakket waardoor het nog dezelfde dag, ten laatste de dag erna geleverd wordt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen bij het postorderbedrijf waardoor de levering vertraging op loopt en kunnen hier bijgevolg in geen geval aansprakelijk voor gesteld worden. Dit kan zijn: stakingen, disfunctioneren van leveranciers of drukker... 

Wijziging 
GRAAG is ten alle tijden gerechtigd deze Algemene Voorwaarden te wijzigen.

Algemene voorwaarden

bottom of page